donderdag 3 februari 2011

Thuiswerken Inpakken

Vele mensen zijn dagelijks op zoek naar Thuiswerk Inpakken, en het is dan ook de laatste tijd razend populair. Via deze website brengen wij Thuiswerk Inpakkers en Thuiswerk Inpakken opdrachtgevers dichter bij elkaar.

Steeds vaker willen werknemers en werkzoekenden ervoor kunnen kiezen om thuis te werken, soms voor een aantal uur, soms voor een paar dagen per week. Ook is er een groep werkzoekenden die bewust kiezen voor Thuiswerken Inpakken omdat zij dit bijvoorbeeld goed kunnen combineren met de zorg voor kinderen, zieke familieleden of andere redenen.


Voordelen van Thuiswerken Inpakken:

Uit een onderzoek van Monster blijkt dat bijna tachtig procent van de Europese werknemers minstens af en toe van thuis uit wil werken. Daartegenover staat twintig procent die werk en privéleven liever gescheiden houden. Statistieken tonen echter aan dat datzelfde jaar slechts vijf procent van de Europese werknemers regelmatig thuis werkte. Nochtans biedt thuiswerk zowel voor werknemers als voor werkgevers voordelen.

- Je hebt geen reistijd en reiskosten

- Je kunt je werk goed combineren met zorgtaken die je thuis hebt

- Je kunt je eigen werktijden indelen

- Je hebt geen 'ruis' op de werkplek van collega's

- Er is geen stress om op tijd de deur uit te moeten

- Er kijkt niemand over je schouder mee

Nadelen van Thuiswerken Inpakken:

Niet alleen betekent thuiswerken vaak een kleinere kans op promotie, vier van de tien thuiswerkers houdt ook geen seconde extra over voor zichzelf of zijn gezin. De oorzaak? De manier waarom het nieuwe werkpatroon ingedeeld wordt. 45 procent van de werknemers klaagt bijvoorbeeld dat ze nu ze thuis werken beel vaker ook ’s avonds en in het weekend werken.

- Je hebt geen sociale aanspraak van collega's

- De scheidslijn tussen werk en privé wordt vager

- Thuiswerken Inpakken vraagt om een consequente werkhouding

- Je moet om kunnen gaan met onverwachte veranderingen zoals een kind dat ineens ziek thuis is


Waar moet je nu op letten wanneer je thuis wilt werken. Hier zijn een paar belangrijke zaken op een rijtje gezet:

- Je dient te beschikken over een goede en veilige werkplek

- Je functie moet het wel mogelijk maken om thuis te kunnen werken

- Maak duidelijke afspraken met je collega's over werkverdeling, contact hebben etc

- Zorg voor goede afspraken met je werkgever

- Maak afspraken met je gezin en zorg ervoor dat voor iedereen duidelijk is wanneer (en waar) jij aan het werk bent, en zij jou dan niet onnodig storen

- Bescherm jezelf tegen afleiding, zet de tv uit, wees consequent in de privé taken en ontspanning die je 'even tussendoor' wilt doen

- Zorg voor een goede balans tussen werk en privé, een goede thuiswerker weet wanneer het tijd is om te stoppen met werken


Hoe vind je thuiswerk inpakken

Er zijn talloze websites op internet te vinden met een vacature aanbod. Let goed op dat je niet betaalt om vacatures te mogen bekijken,en betaal geen inschrijfgeld om te worden opgenomen in een bestand met beschikbare thuiswerkers. Wees alert op misleiding, juist onder thuiswerkaanbieders zijn veel malafide spelers actief die hopen snel geld te verdienen aan werkzoekenden naar thuiswerk.

Wil je via internet bijverdienen en een bijverdienste wil zoeken “vinden thuiswerk” intikt, hoopt vooral op administratief thuiswerk te stuiten. Deze jobs zijn er inderdaad: dit kan gaan van brieven vouwen, telefoons beantwoorden, mailings afdrukken tot webdesign.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten